Обработката што светилка со плетенка трска ја игра улогата на |КСИНСАНКСИНГ

Кени ја сочинува светилката за да ја глуми улогата на занаетот е многу познато, во времето кога нема клима, безброј кани сочинуваат стоки за целото лето да изгледа природно кул и освежително. Без разлика Кина, Јапонија, Југоисточна Азија или Европа и САД, сакаат да користат природни билки и гранки од ратан и други материјали за да го исткаат својот свеж стил.

Дневникот е дебел, хартијата бледа, растението што припаѓа на летото е материјално, не е трска сочинува занает да припаѓа ~ трска сочинува занает е многу ни е познато, во времето што нема клима, безброј ламбата за шминка ја има улогата на стоката за целото лето да изгледа природно кул и освежува. Без разлика на Кина, Јапонија, Југоисточна Азија или Европа и Соединетите Држави, сакаат да користат природни билки и гранки од ратан и други материјали за да ткаат сопствена свежа стил.Масовност на дневникот, хартијата е бледа, растителниот оддел материјал што припаѓа на летото, не-трска е ткаен Мо припаѓа на ~

bamboo pendant lamps

Сегашните луѓе користат трска за шминкање.лустер од ратан, ратанска подна ламба, ратанска столна ламба......Само вие не можете да мислите, нема ткаен стил!

Промените насветилка од ратанпостојано се менуваат.Ако сте заинтересирани за декорација на светилка од ратан, можете да отидете на нашата официјална веб-страница за да проверите.Ние ќе продолжиме да иновираме и да ви издаваме нови производи. Доколку сакате да ги приспособите, добредојдовте контактирајте со нас, ние внимателно ќе ви служиме. Нашата фабрика е посветена на наследување и пренесување на традиционалниот кинески рачен занает, употребата на природни еколошки заштита на обновливите ресурси: материјали како што се бамбус, дрво, трска, рударство, ангажирана група на народни занаетчии, истражување и развој и ткаат серија е погодна за сегашниот социјален живот потреби уметност бамбуссветилки од ратани фенери, производите се широко користени во домот за престој во домот, живописните места, карактеристичното угостителство, културата и античкиот град, фармата, чајџилницата, кафулето, приватните врвни клубови за одмор и други полиња.

Прелистајте ги нашите производи за да најдете повеќе инспирација за осветлување Дознајте за содржината

КСИНСАНКСИНГе снабдувач на ратански светилки исветилки од бамбус.Ние снабдуваме и произведуваме широк спектар на производи, вклучувајќи привезени светилки, тавански ламби, ламби на маса иткаени светилки за сенка.Е-пошта за контакт:hzsx@xsxlight.com


Време на објавување: мај-27-2021 година