Bearbejdningen, der rør flettet lampe fungerer rollen som |XINSANXING

Cany gør op lampen til at fungere rollen som håndværk er vi er meget fortrolige, i den tid, der ikke har aircondition, utallige cany gør op varer at lade hele sommeren fremstå naturlig kølig og forfriskende. Uanset Kina, Japan, Sydøstasien eller Europa og USA, elsker at bruge naturlige urter og rattan grene og andre materialer til at væve deres egen friske stil.

Log er tykt, papir er bleg, planten, der hører til sommeren er materiale, vær ikke stok udgør et håndværk at tilhøre ~ stok udgør et håndværk er vi meget fortrolige, i den tid, der ikke har aircondition, utallige sukkerrør make-up lampe fungerer varernes rolle at lade hele sommeren fremstå naturlig kølig og forfriskende. Uanset Kina, Japan, Sydøstasien eller Europa og USA, elsker at bruge naturlige urter og rattan grene og andre materialer til at væve deres egne friske stil.Log massiness, papir er bleg, planteafdelingen materiale, der hører til sommeren, ikke stok er vævet Mo tilhører ~

bamboo pendant lamps

Nuværende mennesker bruger stok til at gøre op forarbejdning til flettet stok til at gøre op lampe til at fungere som, tilføje jernramme til at tjene som rekvisit, en lys og charmerende lampe til at agere rollen som syntes så.Rattan væglampe,rattan lysekrone, rattan gulvlampe, rattan bordlampe......Kun du ikke kan tænke, der er ingen vævet stil!

Ændringerne afrattan lampeer i konstant forandring.Hvis du er interesseret i rattan lampe dekoration, kan du gå til vores officielle hjemmeside for at tjekke.Vi vil fortsætte med at innovere og frigive nye produkter til dig. Hvis du ønsker at tilpasse, er du velkommen til at kontakte os, vi vil opmærksomt betjene dig. Vores fabrik er forpligtet til at arve og videreføre det traditionelle kinesiske manuelle håndværk, brugen af ​​naturligt miljø beskyttelse vedvarende ressourcer: materialer som bambus, træ, sukkerrør, minedrift, hyret en gruppe af folkelige håndværkere, r&d og vævning en serie er egnet til det nuværende sociale liv behov kunst bambusrattan lamperog lanterner, produkter har været meget udbredt i hjemmets opholdsfaciliteter, naturskønne steder, karakteristiske catering, kultur og antikke byer, gård, tehus, cafe, private high-end fritidsklubber og andre områder.

Gennemse vores produkter for at finde mere belysningsinspiration Lær om indholdet

XINSANXINGer leverandør af rattan lamper ogbambus lamper.Vi leverer og fremstiller en bred vifte af produkter, herunder pendellamper, loftslamper, bordlamper ogvævede skærmlamper.Kontakt Email:hzsx@xsxlight.com


Indlægstid: 27. maj 2021