Надворешна соларна светлина

Outdoor garden lights

Водечки производител во индустријата на надворешни соларни светилки

Дизајн иновации

Со силен и креативен тим за дизајн и производство на производи, ние сме во чекор со трендовите на глобалниот пазар на осветлување и ги користиме нашите силни страни за постојано развивање на нови производи.Ова нè издвојува од другите конвенционални добавувачи.Прилагодено дизајнирање и производство се добредојдени.

Квалитет на производот

Како производител со сертификат ISO9001, посветуваме големо внимание на контролата на квалитетот.Од контрола на квалитетот на суровините до контрола на квалитетот на производната линија, од контрола на квалитетот на готовиот производ до контрола на квалитетот на фабриката, нашата контрола на квалитетот е во строга согласност со барањата.

Завршени сертификати

Добивме многу потребни сертификати и квалификации, како што се ETL, ROHS, ISO9001, BSCI итн. Нашите производи можат непречено да влезат на пазарите во различни земји според побарувачката, особено во земјите од Северна Америка и европските земји.

Outdoor garden lights
Outdoor garden lights XINSANXING
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја