Hvordan reparere bordlampe |XINSANXING

Det er alle slags problemer du vil møte i ditt daglige studie og arbeid, for eksempel en ødelagt skrivebordslampe som må repareres.Så hvordan gjøre det?Følgende deler jeg med deg de spesifikke trinnene og metodene.

Først må vi sjekke årsaken til at skrivebordslampen ikke lyser.

I sin mest grunnleggende form er en bordlampe en enkel krets som består av en lyspære, en stikkontakt, en ledende ledning, en strømplugg og en lampeskjerm.

Hvis du slår på lampen og den ikke lyser eller noe annet er utenom det vanlige, er sjansen stor for at den må repareres.Det mest sannsynlige problemet er at pæren ikke er strømførende.Eller pæren er utbrent.Det er også mulig at lampeholderen er skadet og ikke vil fullføre tilkoblingen av pæren.Hvis lampen ser ut til å være intakt, kan problemet være en skadet strømledning eller en defekt plugg.

Pære utbrenthet årsaker

I tilfelle lampen ikke lyser, sørg for at pæren ikke er utbrent.Du kan prøve å installere en ny pære i lampen.Hvis lampen fortsatt ikke lyser, kan det være feilen i stikkontakten.

Årsak til strømuttak

Kontroller at strømuttaket som brukes har strøm.Koble til en annen enhet, for eksempel den andre skrivebordslampen, og se hvordan den reagerer.Hvis den fortsatt ikke reagerer på noe, anbefales det å reparere stikkontakten.

Årsak til ledningsbryter for bordlampe

Hvis pæren og stikkontakten er intakte, fortsett å bruke strømledningen.Sjekk den for skader.Hvis det finnes problemer, må du demontere lampen, fjerne stikkontakten, fjerne den gamle ledningen og støpselet, klargjøre en ny ledning, installere en ny stikkontakt, sette inn en ny plugg, bytte pære og lampeskjerm.

XINSANXING er enbelysningsfabrikk/produsent fra Kina.Vi har vårt eget designteam og patenterte produkter.Vi ser etter belysningsgrossister fra forskjellige land for å samarbeide med oss.E-post:hzsx@xsxlight.com .
Besøk vår nettside for å se flere produkter:www.sx-lightfactory.com


Innleggstid: 15. mars 2022