Hvor høy bør en bordlampe være |XINSANXING

Bordlampe spesifikasjoner størrelse har en direkte innvirkning på prisen på bordlamper, slik som hotell bordlamper er mye større enn størrelsen på husholdning bordlamper, form og stil design er mer dekorativ, naturlig bordlampe prisene er relativt dyre.Gjennomsnittlig høyde på lampen er30-36 tommers.I rommet dekorasjon med en fasjonabel og innovativ lampe, gi folk en forfriskende visuell nytelse.

Bordlampe, refererer til den elektriske lampen med base for bruk på bordet, liten og delikat, lett å bære.Bordlamper er hovedsakelig dekorative, enkle å lese, studere og arbeide.Bordlampen har gått langt utover verdien av selve lampen, lampen har blitt et kunstverk.

https://www.sx-lightfactory.com/rattan-table-lamp/

Det finnes flere ulike høyder på bordlamper, med ulike høyder for ulike funksjoner.

Lampeposisjonen tilbordlampebør holdes på ca. 18 tommer fra skrivebordet.Ifølge den beste avstanden fra menneskeøyne til boken er 15 tommer, så en slik bordlampeavstand kan sikre både tilstrekkelig lesebelysning og et visst lysstyrkeområde rundt.

Den mest passende høyden bør være 30-36 tommer, fordi avstanden til denne høyden er mer aktuelt for den generelle størrelsen på studiebordet Å jeg kjøpte den økonomiske versjonen av lampen, bare aktuelt, lyskilden er også veldig bra.


Innleggstid: 24. februar 2022