O le a le moli tautau |XINSANXING

O moli fa'amau emea molio lo'o tautau mai le fa'alo o se fale.E masani lava, o moli o ni mea faʻapipiʻi ma uiga, ma e masani lava, ae le o taimi uma, faʻamalamalama saʻo i luga o le pito i lalo.

Afai e le'i leva ona i ai sau manatu moli fou, atonu na e tau atu i moli i lau sailiga mo mea fou.Faitau fa'atasi mo se fa'amatalaga vave i moli.

E masani ona fa'aoga moli fa'amoe mo moli i luga a'e o motu umukuka, fa'a 'ai, fa'amau ma isi kapoti faufale.A'o latou fa'aopoopoina le malamalama i se avanoa, e filifilia fo'i mo a latou sitaili teuteu.Mai leXINSANXING fale gaosi moli, o loʻo i ai se faʻailoga e avanoa mo fale o sitaili uma ma paketi.

A filifilia ni moli, ia mautinoa e lava lou maualuga o le taualuga e faʻaoga lelei ai.Ma, e tutusa lava le taua o le filifilia o le sitaili o le chandelier.

I aso nei, o loʻo i ai faʻailoga eseese e pei o le faʻailoga moligao a Europa, faʻailoga tioata,Fa'asala fa'asala fa'aSaina, fa'a aso nei fa'ailoga ofema teuga fa'a Balinese.

E faagaeeina lamepa masani a Europa i le auala anamua o le tutuina o moligao a tagata, pe a tuu e tagata le tele o moligao i luga o moligao u'amea tautau.I aso nei, o le tele o moli ua mamanuina i lenei sitaili, sei vagana ai ua suia moligao i matauila, ae o pulu ma uu e foliga mai o moligao ma moligao.

E tele ituaiga o moli tioata: tioata fa'aanatura tipiina ma olo fa'ata'ita'i moli, tioata tioata vaeluaga o lamepa fa'ata'ita'iga, tioata tioata fa'amoe fa'amoe, tioata tioata mate-tu'i tipi fa'ata'ita'iga, moli tioata tioata, ma isi tele o moli tioata. i luga o le maketi o loʻo faia i tioata faʻataʻitaʻi, ae o le tioata faʻataʻitaʻi e faia i mea eseese, o lamepa tioata lelei e faia i mea faʻatekonolosi maualuga, ae o nisi moli tioata faʻapitoa e faʻaaogaina foi le palasitika e pei o mea tioata faʻataʻitaʻi, o le malamalama ma le ata lafoia o aafiaga. masani lava matitiva tele.O le mea lea, i le faʻatauga e tatau ona faʻatusatusa ma le faʻaeteete ma faʻamaonia lelei.

O moli a Saina e iai foliga masani e i ai le susulu ma le ma'ai o le lalaga ofe, ma o le laula'au e fetaui lelei mo le fa'apipi'iina i totonu o le foyer area.I le faitotoa, o le malamalama susulu e maua ai se siosiomaga mafanafana ma manaia, ma o le faʻaaogaina masani o meafaitino o le a taʻu atu ai i malo o loʻo faʻafefeteina ma faʻavavevave o se fale fou lenei.E taua le maitauina o faʻamatalaga ma le faiga o lamepa ma moli e tatau ona fetaui ma le potu malolo.

Ole tele o moli fa'aonaponei ole tele o fale atonu e le mana'o e teuteu ile sitaili masani a Europa, o moli fa'aonaponei fa'aonaponei e masani ona sili atu ona ta'uta'ua.

XINSANXING lamepa gaosifa'atasi ai ma se lagona fa'aonaponei o rattan pendants i luga o le tele o sitaili e filifili mai ai, o lo'o maua le tele o lalaga lalaga.

A uma ona faitau le folasaga i luga, o le fea o moli e te fiafia i ai?


Taimi meli: Tes-10-2021