Hvordan rengør man rattanlampe?Nogle tips til rengøring af rattanlamper |XINSANXING

Sådan gør du rentrattan lampe, eller at rydde op i den naturlige serie af lampeskærme som f.eksbambus lampe, skal vi først vide, at hovedmaterialerne i deres lampeskærme er naturlige materialer som rattan, bambus og hamp reb.

Enkel daglig pleje:

Hvis der er støv, kan du bruge en fjerstøver til at fjerne støvet.Hvis der samler sig snavs efter længere tids brug, kan du bruge en lille blød børste med fine børstehår eller en bærbar støvsuger til at rense det klart op.

Vær omhyggelig med at undgå langvarig direkte sollys og udsættelse for solen for at forhindre naturlige materialer som f.eksrattan, bambus og hamp reb fra at falme,tørrer ud og bliver skøre.

 

how to clean rattan lamp

Dyb rengøring:

Under festivaler, almindelig rengøring eller almindelige rengøringsdagelampeskærmkan fjernes og skrubbes med saltvand, som ikke kun kan dekontaminere, men også gørerattan lamperblød og elastisk, som kan forhindre skørhed og møl.For at bevare sin skønhed kan den også jævnligt males med glansmaling.

Fordi det tager en vis tid at tørre, anbefales det, at du forstår vejret de næste par dage inden rengøring.

Hvis de næste par dage, vil det være solrigt til overskyet, og luftfugtigheden vil være mindre end 50%.Hvis perceptionsevnen er relativt stærk, kan det forstås som tørvejr.Så kan vi renselampeskærm af bambus og træmed vand.Ved rengøring kan vi tilsætte en passende mængde salt til vandet, hvilket kan øge sejheden afbambus og træprodukter;

Hvis det er andre typer vejr, så kan det ikke anbefales, at du renser dem.

https://www.sx-lightfactory.com/bamboo-ceiling-lampcountry-style-handmade-bamboo-chandelier-xinsanxing-product/

Hvis du befinder dig på et relativt fugtigt og lunt sted, er insekter tilbøjelige til at vokse under brug, og der opstår ofte borer eller andre insekter.Chilipulver kan bruges til at dræbe insekter og forebygge møl, og der er ingen skade pårattan vævet lampe.

Den specifikke metode er at proppe chilipulveret ind i mølhullet, og derefter pakke møloverfladen ind med en plastikklud eller en lille plastikpose for at forhindre lugten i at sive ud, og derefter tørre det af med et håndklæde for at forhindre insekter og insekter.


Indlægstid: 17-jun-2021